Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


De Lindenhoeve
Nistelrode, Noord-Brabant

Voor mindervaliden is er een verhoogde toilet met beugels alsmede een douchestoel. Er zijn ook nog diverse spellen aanwezig; en sjoelbak, tafeltennis, tafelvoetbalspel, gezelschapsspelen en jeu de boule ballen. Er iseen hele verzameling boeken aanwezig. Deze kunt u ook ruilen, als het boek nog niet uit is neem het gewoon mee, er moet wel een ander vergelijkbaar boek voor in de plaats komen. Het is ook mogelijk om een houtkachel te gebruiken in overleg, dit moet op een centrale plaats zodat de andere gasten er geen overlast van hebben. Er is een gasbarbeque aanwezig die men kan gebruiken tegen een kleine vergoeding. Ook zijn er konijnen en cavia's waar de kinderen mee kunnen knuffelen, maar wel voorzichtig. Sinds 2007 is er draadloos internet aanwezig op de camping, deze heeft ook nog een groter bereik dan alleen onze camping.

 
 

Dichtbij de camping licht het natuurgebied de Maashorst waar u prachtig kunt wandelen en fietsen, dit kan volgens het knooppunten systeemook voor de kinderen is er een speciale wandeltocht genaamd de kabouterroute deze is ongeveer 1.5 kilometer lang en bij elke kabouter kunnen ze een opdracht uitvoeren deze start bij het natuurcentrum Slabroek. Hier een link naar de site van het natuurcentrum Slabroek www.slabroek.nl
In de bossen direct achter de camping zie je met een beetje geluk nog een ree met jongen, er zijn er al verscheidene gezien door camping gasten, of een das maar dan moet je in de schemer gaan wandelen of s'morgens heel vroeg.
Er zitten ook vossen in de nabijheid van de camping.


De Lindenhoeve
Menzel 28
5388 SZ Nistelrode
Telefoon: 0412-617110


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar De Lindenhoeve

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)