Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Boerderijcamping Het Varsenerveld
Ommen, Overijssel

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom dan kamperen bij de boer! SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf de camping fietst of wandelt u zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Ook ligt het gezellige centrum van Ommen op slechts drie kilometer van de camping. Als u komt kamperen bij de boer ontsnapt u samen met uw gezin echt even uit de wereld van nu. Even geen computerspelletjes of televisie, maar gezonde buitenlucht. Op ons erf kunnen uw (klein)kinderen gaan en staan waar ze willen en ook u kunt genieten van heerlijke vrijheid. Ervaar het buitenleven en kom tot rust. Even heerlijk opladen en delen in het plezier van uw kinderen.

 
 

De boerderijcamping is met 25 ruime kampeerplekken kleinschalig, maar daardoor zeer rustig en gezellig. Hier ervaart u nog ouderwetse gastvrijheid van boer Hendrik-Jan en en boerin Gezina. Verblijft u liever niet in een tent, caravan of camper? Dan kunt u ook onze vakantiewoning ’t Bakhuus of onze B&B boeken.



Het sanitairgebouw op SVR Boerderijcamping Het Varsenerveld is verwarmd en van alle gemakken voorzien. U hoeft bij ons geen douchemuntjes te gebruiken, koud en warm water is gewoon gratis. Het gebouw heeft vier douchecabines waaronder een ruime gezinsdouche. Deze gezinsdouche is ook geschikt voor mindervaliden. Deze douche is voorzien van een vaste stoel en en beugels. Ook zijn er afgesloten wascabines en een kinderwascabine met een babybadje.



In het sanitairgebouw is een aparte gelegenheid voor de het doen van de afwas, de was en voor het gebruik van de koelkast. Daarnaast is er een stortplaats voor de toilet-cassette en vuilwatertank van uw caravan of camper, de ingang hiervan bevindt zich buiten het gebouw.



Boerderijcamping Het Varsenerveld
Emslandweg 14
7731 RP Ommen
Telefoon: +31621983895


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Boerderijcamping Het Varsenerveld

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)


 





Kenmerken
Rustig gelegen op het platteland
Campers zijn welkom
Het grote erf, speelplek voor de kinderen
Vrij gebruik van WiFi
Sanitair toegankelijk mindervaliden
Parkeren van uw auto naast de caravan of tent
Bezoekers parkeerplaats
wandelroutes natuurgebied op loopafstand
Bij de receptie prachtige fietsroutes
De stad Ommen met 'dorpse' allure op 3 km afstand
De stad Zwolle (20 km) waar we trotZ op zijn