Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Camping t Vossenveld
Egchel, Limburg

Op onze camping vindt U royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6 Amp. elektra, rioolaansluiting en vlakbij wateraftappunten, met parkeerplaats voor de auto bij Uw kampeermiddel,de kampeerplaatsen zijn waterpas. Wij gaan met U mee naar de plaats en kunnen U desgewenst meehelpen de caravan op plaats te zetten .

 
 

Verder biedt onze camping een jeu de boulesbaan, een dartruimte, een tafeltennistafel , en een speeltuintje voor de (klein)kinderen ,en een overdekte fietsenstalling. Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt.
Egchel ligt in de driehoek Venlo Roermond. Weert waar U leuke excursies kunt maken (bv. Stadswandelingen met cultuurhistorische bezienswaardigheden. Uiteraard mag men de gastronomie niet vergeten!
Peel en Maas is een dynamische gemeente met uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal.
Door middel van het befaamde fiets of wandelknooppuntensysteem kunt U zelf uw route samenstellen door ons Limburgs groen met diverse bezienswaardigheden.


Camping t Vossenveld
Roggelseweg 131
5987 NC Egchel
Telefoon: 077 - 307 23 86


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping t Vossenveld

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)


 





Kenmerken
royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen
voorzien van elektra
parkeerplaats
jeu de boulesbaan
dartruimte
tafeltennistafel