Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Camping Breehees
Goirle, Noord-Brabant

Bij Camping Breehees kan je genieten van het echte boerderijleven. Neem een kijkje in de dierenweide, geniet op het boerderijterras en overnacht op de camping of in de moderne vakantiehuizen. Ondertussen kan je genieten van de prachtige Brabantse natuur en de vele leuke activiteiten! Carolien staat samen met haar man Huub met veel enthousiasme aan het roer van deze levendige camping in Brabant! En zij nodigen je dan ook van harte uit om eens te komen logeren! Kampeerplaats voor camper, caravan, tent of vouwwagen Onze camping beschikt over 17 plaatsen, op een terrein van maar liefst een halve hectare groot. Je kunt er heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van het mooie leven rondom de boerderij. Een onbezorgde plek waar kinderen buiten spelen, met de boerderijdieren knuffelen en klauteren in de veilige speeltuin.

 
 

Activiteiten voor kids
Wij organiseren wekelijks super leuke activiteiten voor kids. Zo neemt SuperHuub ze onder andere mee voor een ritje in zijn Breese tram of gaat hij met ze op zoek naar schatten tijdens een wandeltocht door de bossen. Paardenliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres. Paardenjuf Carolien geeft dagelijks paardrijles en organiseert daarnaast ook de ponyspelen en het pony pimpen. Zeker een aanrader om eens aan deel te nemen. Op de camping is er een leuke speeltuin en er staan op diverse punten skelters om fijn op rond te rijden. Daarnaast is er regelmatig een leuke bingo of een gezellige barbecue avond.

Dierenweide
SuperHuub is helemaal trots op zijn dierenweide! Ga met hem mee de dieren voeren en verzorgen en kijk je ogen uit! Bij Camping Breehees hebben ze namelijk echte "knuffelkippen", ezels, alpaca's, varkens, paarden, konijnen en nog veeeeeel meer!

Heerlijk eten en drinken op eigen terrein
Op het terrein kun je genieten van allerlei lekkers. Van een verse smoothie tot een heerlijke speciaal koffie. En van een lekker lunch tot een 3-gangen diner. Daarnaast bakt Boerin Maria dagelijks zelf taarten en koekjes waar je natuurlijk ook op het terras heerlijk van kunt smullen. Campinggasten kunnen dagelijks broodjes en frietjes bestellen. Daarnaast zijn er in het seizoen wekelijks gezellige barbecue avonden waarbij je onbeperkt gamba's, spareribs en saté kunt eten.

Wilt u meer weten over deze camping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Camping Breehees in Goirle!



Camping Breehees
Breehees 6
5051 DD Goirle
Telefoon: 0135346708


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Breehees

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)


 





Kenmerken
17 plaatsen op groot terrein
Dierenweide met boerderijdieren
Natuurgebied Gorp en Rovert
Leuke speeltuin
Parkeerplaatsen
Paardrijlessen
Activiteiten voor kids
Campers toegestaan
Boerderijterras met menukaart
barbecue avonden